Sopar amb autoritats.

Penjat el 8 febrer, 2019

Sopar amb la Consellera d’Empresa i coneixement (Àngels Chacón) i Director general Empresa i Coneixement a Lleida (Ramon Alturo) i alcalde Almacelles (Josep Ibarz). Al restaurant La tabola d’Almacelles


Aparició a Lleida TV, Diari de Nit Magazín

Penjat el 5 febrer, 2019

Podeu trobar el video aqui


A Onda Cero Catalunya al programa La Ciutat amb Mònica Gunther

Penjat el 2 febrer, 2019

Vam assistir al programa d’Onda Cero Catalunya La Ciutat, amb Mònica Gunther. Escolta aquí l’entrevista.


Entrevista a la contraportada de “El periodico”

Penjat el 1 desembre, 2018

Entrevista a Quiònia Pujol

COPROPIETÀRIA DE FARMBREWERY LO VILOT, GUANYADORA DEL PREMI BBVA QUINTANES

“Has de creure en el teu projecte”

Lo Vilot elabora ‘cervesa de granja’

Lo Vilot es defineix com a cervesa de granja. ¿En què es diferencia de la resta?
-Parlem de granja cervesera perquè aquí es produeixen i transformen tots els ingredients necessaris per produir les nostres cerveses artesanes. Disposem de certificat ecològic i sense gluten.
Mes informació


Jornades tècniques 2018

Penjat el 30 novembre, 2018

Compartim les nostres experiències en les Jornades tècniques 2018 de la Generalitat de Catalunya

El sector de la producció agrària ecològica creix progressivament, tant en nombre d’operadors com en nombre de consumidors que demanden productes ecològics.
Cada cop hi ha més ciutadans sensibilitzats amb l’ecologia que incorporen en la seva cistella de la compra setmana, productes ecològics i de proximitat.
Mes informació


Entrevista a La Vanguardia

Penjat el 23 novembre, 2018

Entrevista a Quiònia Pujol a La Vanguardia

Lo Vilot és un projecte únic a Europa. És una granja cervesera creada el 2013 a Almacelles (Segrià) per Quiònia Pujol i Óscar Mogilnicki, on fan cervesa artesana, ecològica i elaborada amb ingredients 100% locals. Dona feina a cinc persones, produeix 40.000 litres d’aquesta beguda a l’any –amb l’objectiu de créixer fins als 70.000– i disposa de certificat ecològic, certificat internacional sense gluten i el distintiu de producte de proximitat que atorga la Generalitat de Catalunya.
Mes informació


Miradors de Catalunya, La Vanguardia

Penjat el 15 novembre, 2018

Debat sobre joves i nova ruralitat

Participem en el debat sobre joves i nova ruralitat organitzat per La Vanguardia. L’envelliment de la població a les zones rurals i la progressiva pèrdua d’habitants als pobles més petits en favor de les zones urbanes s’ha convertit en un dels principals reptes de les administracions a l’hora de garantir un relleu generacional que asseguri el futur del territori. Segons dades de l’Observatori del Món Rural, els municipis catalans continuen perdent població, malgrat que la tendència negativa va a la baixa i que s’ha passat de perdre 5.131 habitants l’any 2016 a perdre’n 2.839 l’any 2017. En canvi, el conjunt de municipis urbans gairebé dobla la població que guanya respecte l’any anterior.
Mes informació


Guanyem el Premi Emprenedoria Quintanes

Penjat el 11 novembre, 2018

Premi Emprenedoria Quintanes

L’empresa Farm Brewery Lo Vilot, d’Almacelles (Lleida) ha estat la guanyadora de la segona edició del Premi Emprenedoria Quintanes / BBVA de l’entorn rural, convocat per la Fundació Antiga Caixa Manlleu, l’escola EFA Quintanes, BBVA CX i Casa Tarradellas. Els guanyadors s’han donat a conèixer aquest dimecres en el marc de l’acte de lliurament celebrat a l’Auditori Marià Vila d’Abadal, de l’edifici el Sucre de Vic.
Mes informació i Vídeo.


Rebem visites durant la SetmanaBIO

Penjat el 19 octubre, 2018

SetmanaBIO

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment en el que es celebraran tot un conjunt d’activitats per tot el territori català, amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població. El programa d’activitats serà molt variat i la seva proposta i organització anirà a càrrec de qualsevol persona o entitat interessada en aquest objectiu.
Mes informació


Sortim al programa televisiu de TV3 30 minuts

Penjat el 14 octubre, 2018

Cervesa artesana: ReEvolució

Un centenar de noves fàbriques de cervesa artesana han nascut a Catalunya, algunes ja exporten gairebé la meitat de la seva producció.

Les restes de la primera cervesa europea s’han trobat a Catalunya. Avui, aquesta beguda torna a escriure un altre capítol de la seva història, al nostre país. Un episodi que, d’alguna manera, ja havíem viscut. Però estem en plena revolució de la cervesa artesana o, simplement, s’han posat els fonaments perquè es produeixi?


Pots veure el programa en aquest enllaç o directament aquí sota:


Nou disseny etiquetes

Penjat el 21 setembre, 2018

NOVA IMATGE DE LES ETIQUETES DE LA GRANJA CERVESERA LO VILOT. Presentem el nou disseny d’etiquetes de les nostres cerveses fixes, totes elles amb segell de venda de proximitat:
  • BLAT ECO: Weissbier amb certificació ecològica
  • ZATEC: Belgian Ale amb certificació sense gluten
  • SANT JOSEPH: Pale Ale amb certificació ecològica i sense gluten
  • TU RAY: IPA de sègol
  • TROPICAL FUNKY: Hoppy Berliner Weisse amb iogurt i albercoc
 


Reportatge a la revista La Terra

Penjat el 31 agost, 2018

La Terra:

“La Quiònia Pujol i l’Òscar Mogilnicki van començar elaborant cervesa a casa seva. Va ser davant la dificultat de trobar ingredients ecològics que van decidir que els produirien ells mateixos i el que va començar a 2013, amb dues plantes de llúpol i 1 ha d’ordi cerveser, ara s’ha converit en 4.000 plantes de llúpol (2 ha) i 7,5 ha d’ordi, tot en producció ecològica i en terrenys de propietat a Almacelles (Segrià).”
Mes informació


Ens entrevisten a la revista Ruralcat

Penjat el 15 juny, 2018

Ruralcat

QUIÒNIA PUJOL I ÒSCAR MOGILNICKI “Haver aconseguit la primera cervesa a Catalunya que porta el segell de proximitat ha estat un somni fet realitat”

El projecte de creació de la cerveseria Lo Vilot ha estat guanyador de la XVI edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) 2017 en la modalitat a l’agroindústria. La Quiònia i l’Oscar van començar a fer cervesa a casa i, donada la dificultat de trobar ingredients ecològics, aviat es van decidir a conrear-los ells mateixos, primer amb poca quantitat per veure la viabilitat del projecte i cada any afegint hectàrees i nous processos al projecte. A dia d’avui tenen la única granja cervesera del país i una de les poques a nivell europeu.


Mes informació


BENVINGUTS A PAGÈS

Penjat el 8 juny, 2018

Benvinguts a pagès

Obrim les nostres portes en el cap de setmana de visites (9 i 10 de juny) en el event Benvingut a pagès. En aquest esdeveniment es pot visitar a:
  • CAL QUITÈRIA FORMATGES DE PONENT
  • CARN SARGAIRE
  • CERVESA LO VILOT
  • PRUNUS

Mes informació


fabrica de cervesa artesana. fabrica de cerveza artesana. Craft Beer Factory

Super-reportatge de les activitats presents a @benvingutsapages al @diariara

Penjat el 18 maig, 2018

Fabrica de cervesa artesana

Super-Reportatge de les activitats presents a @benvingutsapages al @diariara. Portes obertes a la nostra a fabrica de cervesa artesana i portes obertes de les activitats agràries els dies 9 i 10 de juny. Link. Les explotacions agràries i ramaderes tornen a obrir les portes al públic en el marc del Benvinguts a Pagès. Vine a Almacelles a disfrutar de @cervesa_lo_vilot @prunus_cerezas @carnsargaire i @calquiteria Almacellas, Catalunya, Spain


Cerveza artesana, craft beer, cervesa artesana

Entrevista de Radio a la xarxa de comunicació local al programa “Som Terra”

Penjat el 18 maig, 2018

Cervesa artesana Lo Vilot

Entrevista amb el programa “Som Terra” de Pili Garcia. Programa del sector primari de valor afegit sobre cervesa artesana Lo Vilot. Hem parlat sobre el premi PITA 2017, som guanyadors dels premis AgroIndustria per Innovació, per a la introducció d’innovacions en els processos de primera transformació i / o conservació de productes d’origen agrícola. Audio. Pel que fa a les cerveses, tenim una oferta molt variada: de blat, torrades, sense glúten, negres, IPA´s, àcides, amb fruites, embellides en barrica de whisky, en barrica de vi… Disposem del certificat ecològic CT/3938/ i certificats internacionals sense glúten (Espiga Barrada:OATS-ES-036-001). Tres de les nostres cerveses disposen de una medalla de caire internacional (una d´or i dues de plata).  


Craft Beer Lo Vilot, Cooperatives and the Social Economy, cervesa artesana Lo Vilot, cerveza artesana Lo Vilot

Reportatge a TV3, sobre la creació de Cooperatives i l´Economia Social.

Penjat el 7 maig, 2018

Craft Beer Lo Vilot, Almacelles.

Craft Beer Lo Vilot: Reportatge a TV3,  a Telenotícies Comarques, de camí cap al Cooperativisme de la mà de @Ponent Coopera. Si esteu pensant en fer una cooperativa aneu a parlar amb ells, gran tasca i assesorament. Craft Beer Lo Vilot busquem un cooperativisme ecològic amb empreses del món rural y del nostre entorn. Per així tancar el cicle. VideoMillor cervesa La Repera

“Millor cervesa”. Premiada la Repera a la 9a fira de l’Arboç. Berliner Weisse amb pera de Lleida.

Penjat el 5 maig, 2018

La Repera millor cervesa

Millor cervesa, repetim premi amb la Repera a la millor cervesa de la fira de l’Arboç. Berliner Weisse amb pera de Lleida, col•laboració amb els nostres amics @blackjackbeers de Manchester. Fira de la Cervesa Artesanal Catalana. Hem participat 15 productors artesanals que hem mostrat nostres productes.  Com els dos tasts guiats de cervesa, una al matí i una altra a la tarda, amb experts productors que han ajudat a apreciar els diferents matisos i les característiques pròpies de cada cervesa com es el nostre cas en la cervesa La Repera.    


cervesa ecológica

Cervesa ecológica al @biocultura, cuinant al Show Cooking i Patrocinadors del Taller d´etiquetatge ecològic.

Penjat el 4 maig, 2018

Cervesa ecológica

Més de 70 empreses catalanes d’aliments ecològics participen a BioCultura Barcelona 2018
Cervesa ecológica demostra any rere any que la seva aposta pels aliments respectuosos amb la salut i el medi ambient. No és una moda sinó un tren imparable que va a tota velocitat, com bé diu el lema de BioCultura d’aquest any. També hem participat en el taller d’etiquetatge ecològic. Som patrocinadors i hem presentat al public la Sant Joseph Eco. Que és la primera cervesa Catalana de proximitat i a més a més lliure de gluten certificada.


producció ecológica

Article de premsa al diari “La Vanguardia”. D´un accident de parapent a la 1era cerveseria de granja d´Espanya.

Penjat el 29 abril, 2018

Producció ecológica

Lo Vilot producció ecológica d´Almacelles va ser la  primera micromaltería de Catalunya. Un accident de parapent canvia les seves vides. Quiònia Pujol i Óscar Mogilnicki han creat Lo Vilot, la primera cerveseria de granja a la península Ibèrica. Van elaborar la seva cervesa amb matèries que van produir-se en la seva granja d’Almacelles, un projecte pel qual ha guanyat el Premi a l´Innovació Tecnològica agroalimentària (PITA) en la modalitat de la indústria agroalimentària de la Conselleria d’agricultura. Link Pel que fa a les cerveses, tenim una oferta molt variada: de blat, torrades, sense glúten, negres, IPA´s, àcides, amb fruites, embellides en barrica de whisky, en barrica de vi… Disposem del certificat ecològic CT/3938/ i certificats internacionals sense glúten (Espiga Barrada:OATS-ES-036-001). Tres de les nostres cerveses disposen de una medalla de caire internacional (una d´or i dues de plata).


cervesa artesanal

Article de premsa al diari “Punt d´Avui”. Del camp a l´ampolla.

Penjat el 19 abril, 2018

Cervesa artesanal del Camp

Aquesta “granja cervesera” té com a pilars la sostenibilitat i la proximitat per fer la cervesa artesanal.

Cervesa artesanal Lo Vilot elabora una desena de varietats de cervesa, amb cereals de collita pròpia. Enguany s’obre a l’exportació.

Cervesa artesanal a la Ampolla

Cervesa artesanal Lo Vilot és una cerveseria artesana singular, perquè usa matèria primera pròpia en l’elaboració. Amb la proximitat i la sostenibilitat com a eixos, aquesta empresa de dues persones d’Almacelles ha guanyat el premi PITA a la innovació agroalimentària, que atorga el govern català. Som una raresa a Europa


Cervecera artesana

Cervesera artesana Lo Vilot convidats al Concurs “Ben Trobats” de TV el Punt Avui. I guayadors de medalla.

Penjat el 18 abril, 2018

Cervecera artesana Lo Vilot

La Cervesa artesana Lo Vilot @cervesa_Lo_Vilot juntament amb Cerveses Popaire de Blanes vam estar convidats a la TV al concurs de Ben Trobats i vam guanyar medalla. Video. El Punt Avui TV és un canal de televisió generalista amb seu a Sant Just Desvern (Baix Llobregat). El canal va iniciar les emissions regulars la Diada de Sant Jordi de 2014.[1] El canal està disponible a través de la televisió digital terrestre en diferents demarcacions de Catalunya i també mitjançant Internet.


Tropical Funky

Medalla d’Or per a la Tropical Funky

Penjat el 10 abril, 2018

Tropical Funky

Medalla d’or internacional per a la TROPICAL FUNKY una cervesa Àcida de Lo Vilot Farm Brewery elaborada amb albercocs i préssecs locals, Estil: Hoppy Fruit Sour. Concurs realitzat a Frankfurt – Alemanya

Descripció Tropical Funky:

Ale àcida, color albercoc i afruitada. Temperatura 6-8ºC. Barreja d’estils entre les cerveses àcides amb fruites i les Ipas. Elaborada amb albercocs naturals locals i gran quantitat de llúpol afegit. Després de la fermentació, que la fan una cervesa original i molt aromàtica, mentre que en boca és poc amarga i alhora àcida. Link


Blog trip PT Craft Beer

Visita per el Blog trip PT Craft Beer & Gastronomy. Organitzat per Catalunya Experience.

Penjat el 4 abril, 2018

Blog trip PT Craft Beer and Gastronomy

Blog Trip PT Craft Beer and gastronomy organitzat per Catalunya Experience. Amb la presencia de diferents Bloggers, youtubers i periodistes de Regne Unit, Estats Units i Canadà. Martin Simon (Youtuber britànic per excel·lència. Publica mólt i és seguit a molts països diferents). Video , Video2. James Besson (Blogger d´Anglaterra, Good Beer Hunting i Premi al millor Blogger Novell de la British Guide Of Beer Writers). Link. Com a la vegada Martyn Cornell (Periodista, escriptor i historiador, dels més influents a UK i màxima autoritat en la història de les IPA i les Porter). Link. A la vegada amb Stephen Beaumont, Jak Brooks, Lew Bryson, Joshua Bernstein, Pete Brown, Chris John Heaney, Zsolt Stefkovic i Hugh Thomas.


Full Circle Beer Project

Reportatge a la Revista Tot Oci de Lleida en el mes d´Abril

Penjat el 1 abril, 2018

Full Circle Beer Project

El Full Circle Beer Project, és un projecte únic a tota Europa. Amb ingredients ecològics propis, que nosaltres mateixos conreem. El concepte de Farm Brewery es troba molt extens al nord d´Europa i s´anomena a aquelles cerveseries que produeixen alguns dels seus ingredients. A Lo Vilot Farm Brewery anem una mica més enllà i fem el que anomenem un cercle tancat. Link. Som dos emprenedors d´Almacelles que tenim la il·lusió de poder arribar a aconseguir un projecte únic i innovador. El nostre objectiu és produir cervesa ecològica d’alta qualitat utilitzant ingredients propis i mitjançant energies renovables, amb la col·laboració de fundacions socials. Els estils que fem són: cervesa de blat, american IPA, scotthist i old ale.  


Lo Vilot Farm Brewery

Lo Vilot Farm Brewery, entrevista al Programa de Radio “Arrela” de UA1. 104.5FM Lleida

Penjat el 31 març, 2018

Lo Vilot Farm Brewery : 104.5FM

Lo Vilot Farm Brewery amb la Quiònia Pujol i Oscar Mogilniqui. Entrevistats al programa de radio “Arrela” al 104.5FM per parlar sobre les peculiaritats d´aquesta premiada cervesa artesana. Link. Fem tot el procés de la cervesa, amb cercle tancat per fer la cervesa artesana. Els ingredients és una asignatura pendent per mólts productor, no per nosaltres ja que ens fem els nostres propis ingredients ecológics.

Lo Vilot Farm Brewery: Full Cicle Beer Project

Per a la FARM BREWERY de LO VILOT. Un projecte fet realitat, de la producció de matèria primera, malteria, pelletització del llúpol i propagació del llevat fins producció cervesa i envelliment en barriques de fusta. Premi PITA 2017 a l´Innovació Tecnológica Agroalimentaria per el Departament d´Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Ambient.


Cervesa Artesana

Article de premsa al diari “el Segre” de Lleida. Una Cervesa  Artesana d´Almacelles, Premi a la Innovació 2017.

Penjat el 25 març, 2018

Cervesa Artesana

La cervesa artesana Lo Vilot de Quionia Pujol Sabaté de Almacellas és l´agroindústria  de cervesa artesana guardonada . Per a la implantació d’innovacions en els processos de primera transformació i conservació de productes, Per a la creació d’una fàbrica de cervesa, des de la producció i recollida de materials fins l´embotellat. En primer lloc produint  l’ordi, blat llúpol i llevat en producció ecològica, passant per processos de Maltería i pel.letització del llúpol, fins a l’elaboració de cerveses artesanals de qualitat i un d’elles sense glúten.


PREMI INNOVACIÓ

Premi a l´Innovació Tecnológia Agroalimentaria 2017

Penjat el 23 març, 2018

LO VILOT FARM BREWERY. Ubicada a Almacelles (Segrià) guanyen el premi a la Innovació Tecnològica Agrària en la convocatòria de l’any 2017 en la modalitat a la Agroindústria. El premi està dotat amb 6.000€ per la implantació d’innovacions en la creació d’una indústria agroalimentària cervesera (FULL CIRCLE BEER PROJECT) que engloben des de la primera transformació, recol·lecció i conservació de de les matèries primeres com són l’ordi, blat o llúpol de diferents varietats, en producció ecològica, i la propagació de llevats i bactèries làctiques, passant pels processos de malteria i pel·letització del llúpol, fins a l’elaboració de diverses varietats de cervesa artesana de qualitat, algunes d’elles sense gluten i altres envellides en barrica. Link. Aldia.cat Link. Boe.es Link. CCPAE Link.Gencat


Fira Vella Terra. Lo Vilot protagonista desde la 1era edició.

Penjat el 12 febrer, 2018

Cervesa Lo Vilot i les seves cerveses artesanals d´Almacelles (Lleida), fetes a partir del propia collita de Llúpol i cibada. Una parella d´ incansables e innovadors en el art de fer cervesa. Link.


cefveza artesana

Entrevista al canal de Youtube “The brewer factory” per Alfred Nuñez y Manu Nuñez.

Penjat el 14 novembre, 2017

Audio 1. Audio 2. Audio 3. Aqui tenim tota la entrevista pel canal de Youtube “The brewer factory”. Definim con ha de ser un km.0 a la cervesa artesana fins arribat a la botella. Link.


Micro-Entrevista: Mil i una cervesa 1001 Beers

Penjat el 7 maig, 2017

 


Sense Glúten

1era Cervesa Artesana de l’Estat amb certificació internacional Sense Glúten

Penjat el 27 abril, 2017

La Zatec Sense Glúten

La ZATEC  Sense Glúten és des del dia 25/03/2017 la 1era cervesa artesana que disposa de la certificació internacional. Aquesta certificació s´atorga l’espiga barrada als aliments sense glúten. Aquesta cervesa a més de ser GLUTEN FREE va estar galardonada amb una medalla d’or. Exactament en el  concurs internacional Barcelona Beer Challenge 2017. Aquest Festival és va realitzar dins del marc del Barcelona Beer Festival – BBF17. Localització/ data: a la Farga de l’Hospitalet el dia 26 de Març de 2017. La medalla d’or va ser dins de l’estil: BELGIUM ALE segon el BJCP.


cerveza artesana

A partir d’Avui formem part del Gremi d’Elaboradors de cervesa artesana i natural de Catalunya.

Penjat el 7 abril, 2017La Zatec, medalla d’Or al Barcelona Beer Festival 2017

Penjat el 27 març, 2017

Aquest cap de setmana s’ha realitzat l’esdeveniment més important relacionat amb la cervesa artesana a nivell Estatal, el Barcelona Beer Festival que aquest any ha canviat de lloc per ubicar-se en un espai més ampli a la Farga de l’Hospitalet i per on hi han circulat 32.000 persones.   Dins del marc del festival s’ha realitzat el concurs internacional Barcelona Beer Challenge 2017 amb gairebé 800 cerveses presentades i 203 marcas de cervesa de tot el mòn i on també hi han participat varies cerveseries de la provincia de Lleida. Cervesa Lo Vilot de la localitat d’Almacelles ha estat galardonada per segon any consecutiu en el concurs internacional, aquest cop amb una medalla d’or per l’estil BELGIAN ALE amb la seva ZATEC que a més a més és una cervesa sense gluten apta per a celiacs.    


Entrevista a la publicació Baron

Penjat el 24 març, 2017

Podeu trobar l’entrevista d’aquesta prestigiosa publicació a través d’aquest link.


Article sobre cerveses sense gluten a La Vanguardia

Penjat el 22 març, 2017

La cervesa Zatec. Això és una cervesa rossa, suau. És molt fàcil prendre perquè té un toc afruitat i no és amarga. Una vegada més, un èxit segur si vostè no és un gran coneixedor o no té especial interès en cerveses intenses. Podeu trobar més info al següent link.


Convidats al programa BEN TROBATS de TV el Punt Avui

Penjat el 31 març, 2016

Cervesa Lo Vilot va ser convidada al programa de televisió Ben Trobats del dia 31 de març de 2016 juntament amb Cervesa Rosita i Segadors del Delta per parlar de la Cervesa Artesana a Catalunya. Magazín d’entrevistes dirigit i presentat per Clara Tena. Link.  


2 medalles de plata per a Cervesa Lo Vilot – BBF 2016- Barcelona Beer Challenge

Penjat el 6 març, 2016

Encantats d’haver participat al BARCELONA BEER FESTIVAL 2016 amb la nostra cervesa ANTIGA i emocionats perque dues de les nostres cerveses (Scottish i Antiga) han obtingut medalla de plata en els estils Scottish Ale i Old Ale en el Concurs internacional Barcelona beer Challenge en el marc del Festival BBF, amb la participació de més de 500 cerveses de 16 països diferents.


Finalistes Premis PITA 2015

Penjat el 2 desembre, 2015

En la modalitat a l’empresa agrària, per la implantació d’innovacions dins del procés productiu, a Quiònia Pujol Sabaté – Almacelles (Segrià – Lleida), per la implantació de sistemes de producció de matèries primeres per a la producció de cervesa artesana prèvia selecció de les varietats de llúpols i ordi a cultivar en producció agrària ecològica. L’entrega de premis va ser el dia 1 de desembre a les 17:00 hores al Palau de Pedralbes de Barcelona. DOGC: RESOLUCIÓ ARP/2592/2015, de 30 d’octubre (DOGC Núm.6999-17.11.2015)


Entrevista a Cadena Ser – Lleida 13/11/2015

Penjat el 13 novembre, 2015

Al programa “Hora Lleida” amb Maricel Benabarre, de 13:30 a 14:00 hores, entrevista als empresaris de producció de cervesa artesana a la Província de Lleida; Cervesa Lo Vilot d’Almacelles i Cervesa Ctretze de La Pobla de Segur.


Diari Regió 7 – Portada i pàg. 7 del diumenge 01/11/2015

Penjat el 1 novembre, 2015

Portada: A Saldes entra bé la primera mostra de cerveses artesanes: Bona rebuda a la mostra de cerveses del territori amb la qual es dóna un nou al·licient a la tradicional Fira de Tardor de Saldes. Pàgina 7: … en total cinc productors cervesers van ser ahír a Saldes durant la primera edició del que han batejat com a Pedrafest (l’Octoberfest als peus del Pedraforca). A banda de l’empresa local La Cervesera del Pedraforca, també van participar-hi cerveser de Lleida, Terrassa, Barcelona i l’Anoia, que en total van oferir fins a una vintena de varietats de cervesa diferents…


Taller/Conferència a Fira Slow Food Balaguer 25/10/2015 14:00 h

Penjat el 25 octubre, 2015

Cercle tancat en l’elaboració de cervesa artesana ecològica: producció de matèries primeres.


Diari La Mañana – 02/10/2015

Penjat el 2 octubre, 2015

Reportatge al diari provincial La Mañana, pag. 50 Presenten Lo Vilot, la primera cervesa artesanal produida íntegrament a Almacelles. La presentació va tenir lloc al mercat setmanal d’almacelles. Aprofitant la celebració del mercat setmanal de la vila, es van presentar ahir els primers lots de cervesa artesana Lo Vilot d’Almacelles. Aquesta nova marca de cervesa es fabrica en quatre varietats denominades, Blat IPA, feta amb blat, l’Original IPA feta amb ordi, l’Scottish, feta amb blat, ordi i flocs de civada i l’Antiga…


Diari El Segre – 27/09/2015

Penjat el 27 setembre, 2015

Reportatge al diari provincial El Segre, pag. 50 El Cercle: Cervesa cent per cent Lleidatana, Dos emprenedors de Lleida han decidit fabricar la seua pròpia cervesa conreant ells mateixos totes les matèries primeres de manera ecològica i elaborant el producte artesanalment i sense additius ni colorants. La seua és la primera plantació de llúpol ecològic a Lleida…


Fira Sant Miquel 2015- Lleida 26/09/2015

Penjat el 16 setembre, 2015

En el programa de Jornades Tècniques de la Fira Sant Miquel de Lleida, Jornada d’Alternatives als cultius tradicionals: El cultiu del llúpol (situació actual, perspectives de futur, pros i contres).   10:15 h Llúpol. Sr. Antoni López Querol; IRTA. Cervesa “Lo Vilot”; (Almacelles). Catalana del Llúpol SL; (Pallars Jussà). Sr. Josep Anton Betbese Lucas; IRTA.


Design Piqture