Rizoma Llúpol


Es comercialitzaran només durant el més de març-abril, època en que es fa la poda del llúpol i es quan es poden aprofitar els rizomes. És la forma més habitual de reproduir les plantes de llúpol i són parts de l’arrel del llúpol que contenenen llucs nous. Per a realitzar els rizomes que produïm no utilitzem cap tipus d’hormones vegetals ni cap substància diferent a la de terra vegetal ecològica. Aquest any disposem de rizomes de les varietats: E.K. Goldings, Chinook, Spalter Spalt, Cascade, Northern Brewers, Smaragd, Magnum, Perle, Tettnanger, Saaz, Saphir, Stiriang Goldings.


Llúpol en planta


Plantes que creixen en test i es comercialitzaran durant els mesos de març a novembre.Les plantes que es comercialitzen a diferència dels rizomes disposen d’arrels i es poden plantar en qualsevol moment de l’any.

Les varietats de llúpol en planta per aquest any són: E.K. Goldings, Chinook, Spalter Spalt, Cascade, Northern Brewers, Smaragd, Magnum, Perle, Tettnanger, Saaz, Saphir, Stiriang Goldings, Fuggles, Columbus, Taurus i Nugget.


Ordi


Ordi Cerveser ecològic de dues carreres. Sense maltejar, es comercialitza en format de 1 Kg, 5 Kg i 25 Kg.


Design Piqture